dinsdag 24 november 2009

Auriga Arbeidsbemiddeling

Auriga Arbeidsbemiddeling is gespecialiseerd in IRO trajecten, verzuim trajecten, re-integratie, outplacement, coaching en training.

Auriga Arbeidsbemiddeling hanteert een eigen werkwijze, waarin de mens altijd centraal staat.
Iedere klant - en daarmee ieder opdracht- is uniek. Standaardoplossingen bestaan niet en we bieden uitsluitend maatwerktrajecten aan.
Deze dienstverlening kenmerkt zich ook door het devies ' zeggen wat je doet en doen wat je zegt'.

Directeur van Auriga Arbeidsbemiddeling is Lianne Voerman, zij heeft ruime ervaring (10 jaar) met allerlei vormen van re-integratie.
Nadat ze in 1997 haar HBO diploma Personeel en Arbeid behaald heeft is ze direct aan de slag gegaan in de bemiddeling.
Ze heeft ervaring opgedaan in diverse functies zoals coach, jobhunter, trainer en accountmanager.

Ons intensief contact met diverse werkgevers- die ons op de hoogte houden van de bij hen openstaande vacatures- staat garant voor een zeer doeltreffende bemiddeling van kandidaten naar passend werk. Auriga Arbeidsbemiddeling zorgt voor plaatsing op maat!

Indien u ons wilt inschakelen bij uw IRO aanvraag c.q. bij uw bemiddeling naar de arbeidsmarkt, voor een verzuim/outplacement traject, jobcoaching of training dan zullen wij graag een afspraak met u maken voor een nadere kennismaking. Daarbij zullen wij - op voor u strikt vertrouwelijke en vrijblijvende wijze- uw specifieke situatie evalueren en uw mogelijkheden in kaart brengen.
Heeft u belangstelling, bel gerust op het telefoonnummer 0566-624287 of stuur een e-mail naar lianne.voerman@auriga.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten